Utilizare

Saloane de coafor si frumusete

Aromele au capacitatea de a crea o experienta perfecta pentru clientii vostri si o atmosfera placuta in salonul vostru. Parfumul creaza oportunitatea de a stimula simturile clientilor vostri prin crearea unei experiente multisenzoriale perfecte.

Iesiti in evidenta, saloanele de frumusete sunt afacerea perfecta pentru marketingul multisenzorial, permitand crearea unei loialitati a clientilor vostri.

Brandurile cele mai faimoase stiu asta si utilizeaza deja acest serviciu in saloanele lor. Diferenta se vede.

Inca de la intrarea in salon, clientii dumneavoastra sunt intampinati de un parfum placut, un decor de bun gust, muzica si apoi li se ofera o cafea in timp ce se bucura de serviciile oferite. Clientul vostru se bucura astfel de o stimulare a tuturor simturilor lor care, daca este efectuata corespunzator, asigura un nume puternic si continuarea afacerii si referinte bune. Pe langa calitatea serviciilor voastre, parfumul este cel mai puternic ingredient si nu ar trebui ignorat.

Beneficiile date de parfumarea salonului vostru

  • studiile au demonstrat ca aromele placute reduc perceptia timpului petrecut. Astfel, folosirea parfumului in salonul vostru de frumusete face ca clientii vostri sa nu se plictiseasca si sa-si astepte randul in cazul ca ultimul client a depasit programarea sa
  • clientii evalueaza produsele aromate ca fiind de o calitate superioara
  • 75 % din emotiile noastre sunt generate de simtul mirosului
  • consumatorii sunt mai dornici sa cumpere si sa plateasca mai mult intr-un ambient placut mirositor
  • consumatorii isi amintesc experientele placut mirositoare mai mult decat de celelalte
  • creati o nota proprie parfumata si purtati-va afacerea la nivelul superior