Servicii

Misiunea noastra este de a va intari brandul in fata clientilor vostri prin folosirea parfumului pentru a crea o atmosfera memorabila. Companiile care abordeaza clientii la nivel emotional cu siguranta vor reusi intrucat parfumul folosit va permite sa va diferentiati de competitorii vostri.

Noi lucram cu voi pentru a cunoaste brandul vostru iar apoi vom oferi strategia perfecta pentru afacerea voastra:

  • oferte de parfum gratuite inclusiv mostre
  • perioade "demo" gratuite in timpul caraora va lasam sa experimentati
  • un pret pentru fiecare oferta in parte
  • flexibilitate totala si tot suportul oferit clientilor

Afacerile pun un mare accent pe aspectul mediului cu care vor intra in contact clientii dar adesea uita de cei mai importanti factori, de ambient si de starea creata.

Noi subliniem si sustiinem substantial calitatea si eficienta ambientului clientilor prin folosirea parfumurilor. Selectand aromele potrivite va putem crea un ambient relaxat reducand stresul si nivelul anxietatii clientilor vostri, crescand vanzarile si loialitatea lor.

Inchiriere si service

Ne intalnim cu voi, discutam despre brandul vostru si care sunt cerintele companiei, apoi va facem sugestii privind cea mai buna combinatie de produse si servicii care sa se plieze necesitatilor voastre. Ne ocupam de furnizare echipamentului, de mentenanta, service si customer service.

Achizitionare si service

Daca stiti deja produsele noastre ori ce arome sunt potrivite dvs, puteti achizitiona direct fara a mai cere consultanta.

Suport service pe viata

Toate solutiile noastre sunt facute pentru a crea cea mai eficienta experienta multisenzoriala pentru afacerea voastra. Noi va propunem sa va bucurati de produsele noastre si de cresterea vanzarilor, in timp ce noi ne vom ocupa sa va satisfacem nevoile in permanenta prin serviciul de service si mentenanta.