Produse

Noi livram si instalam o gama larga de tehnologie de difuzare a aromelor care poate fi insotita de toate aplicatiile incluse.

Sisteme portabile sau montate pe perete

Acolo unde se cere un flux de parfum mai puternic, va oferim tehnologia care poate transforma uleiurile mirositoare in gaz sub micron (foarte fin). Aceste sisteme pot parfuma orice suprafata, mai ales daca o a doua unitate este montata, spre exemplu in magazine foarte mari sau saloane de prezentare. Aceste sisteme sunt cele mai populare si cele mai potrivite pentru aromatizarea unui ambient comercial cum ar fi un magazin de engros sau alte spatii asemanatoare, acolo unde se cere un control al intensitatii parfumului. Dimensiunile aparatelor permit amplasarea lor aproape oriunde.

Sisteme HVAC de dimensiuni mari

Difuzoarele noastre cele mai puternice si discrete sunt directionate in conductoarele de aer conditionat. Aceasta metoda permite o parfumare controlata si precisa a oricarei suprafete, de la un mic magazin la un hypermarket de dimensiuni mari. Acest echipament este compact, dar este in mod normal amplasat in locuri cu acces la aerul conditionat, fara a fi la vedere.